سلام. از اونجا که نزدیک به حدود 8 ساله که وبلاگ نویسی میکنم و تجربه 3 بار اثاث کشی تو بلاگستون رو داشتم ، دستور پخت این غذا رو بی کم و کاست از روی اون قدیمی ترین یادداشتم برداشته و درادامه مطلب میگذارم.
طرز تهیه ماکارونی
نوشته شده در پرشین بلاگ به تاریخ 7 سال قبل
طرز تهیه ماکارونی
مواد لازم:
اولین چیزی که لازمه واسه آشپزی ، حسه که باید باشه و اگه نباشه ، درست کردن این غذا تعطیل میشه و باید رفت سراغ نیمرو و سوسیس کالباس یا غذاهای آماده.(همونطور که اگه حسش نباشه درس خوندن هم تعطیل میشه !!!)
اما اگه حسش بود ، لطف کنید یه بسته سویا س.بحان بگیرید.با یک بسته ماکارونی شکل دار(البته نوع صدفیش رو من ترجیح میدم و هر بسته اش واسه 3 نفره)
برای ته دیگ هم میتونید از سیب زمینی استفاده کنید ، پیشنهاد میکنم همیشه سیب زمینی تو خونه باشه ، چرا که تو بیشتر غذاها هست.نمک و فلفل و ظرف تفلون (که این مورد آخر خیلی مهمه!!!)هم باید باشه.
تصور کنید میخواهید این غذا رو واسه نهار درست کنید.لطف کنید اول سویا رو ظرف مناسب ریخته وبعد اون ظرف رو بگیرید زیر شیر آب تا همه سویا ها خیس بشن.بعد یه ساعت همه شون باد میکنن!!!
تو این مدت قابلمه تفلون رو توش آب بریزید و بزارید سر گاز(شعله متوسط) ، بعد حدود نیم ساعت ، وقتی دیدید که ازش بخار بلند شد(البته بخار بلند شدن به این معنی نیست که آب بطور کامل جوش اومده) شما لطف کنید روغن مایع با نمک بریزید تو آب.
بعد از اینکه آب بطور کامل جوش اومد ، ماکارونی پروانه ای رو بریزید داخل ظرف.توجه داشته باشید که ممکنه در این مرحله شما پشت بسته ماکارونی رو بخونید که نوشته مثلا" 15 دقیقه داخل آب در حال جوش بماند و شما برید بعد 15 دقیقه برگردین که اونوقت ماکارونی شما خمیر میشه.
این مرحله خیلی مهمه ، شما باید وقتی ماکارونی رو داخل ظرف ریختین اون بهم بزنید و هر چند دقیقه به چند دقیقه برا تست ، یکی از اونا رو با قاشق ببرید زیر دندون یا اینکه به لحاظ تغیر در شکل بررسی کنیدش.
ببینید ، ماکارونی اولش که سفت و شکننده ست، درست؟ وقتی که اون حالن سفتیش رو از دست داد ، آماده آبکشیه (البته کمی هم باید سفت باشه ((گفتم کمی ها، که بسته به ظرف آب جوشتون حدود 5 تا 7 دقیقه طول میکشه))) .
ماکارونی رو آبکشی میکنید و تک تک اون شکل ها رو خیس.کلهم اجمعینش رو میریزید داخل آبکش و میگیرید زیر شیر آب و اگه میخواید که بهداشتی کار کنید با یه قاشق همش بزنید تا همه اونها با آب سرد شسته بشن.بعد آبکش رو میزارین یه طرف که آبش کلا" بره .
از اون طرف اون قابلمه تفلون رو آبش رو خالی میکنید و میزارید رو گاز تا تهش خشک بشه .بعد داخلش روغن میریزیدتا تمام کَفِش روغنی بشه.بعد اونوخت سیب زمینی هایی که بصورت گرد بریدینش میزارید رو کف ماهیتابه.البته از نون لواش هم میشه استفاده کرد ولی سیب زمینی یه چیز دیگست!!!
بعد چند دقیقه که اون سیب زمینی ها به روغن آغشته شدن و در کف ماهیتابه رَوُون بودن رو میارید بغل ماکارونی ها و ماکارونی ها رو میریزید داخلش.دقت داشته باشید که ممکنه همچنان ماکارونی آب داشته باشه و قطرات روغن بازی در بیارن و بپرن بالا، مراقب باشین.
نکته خیلی مهم اینه که نباید در این مرحله ، به ماکارونی، مواد رو اضافه کرد. بلکه باید زمانی که ماکارونی آماده شد(حدود 45 دقیقه بعد) مواد رو با ماکارونی قاطی کرد و اونا رو با هم مخلوط.
قبل از اینکه ماکارونی آغشته به مایع رو برای نوش جان کردن ببرید ، در همون ظرفی که مایع رو درست کردین ، کمی روغن بریزید و بعد از اینکه داغ شد با مخلوط ماکارونی قاطیش کنید.
در انتها نوش جان بفرمائید.
پیشنهاد این حقر اینه که ظرفها رو همون شب بشورید و نزارید برا بعد.
تا برنامه آشپزی بعدی ، خدا نگهدار.
کامنت ها
گلابتون بانو :
خیلی خوبه! یکی از مزایای زندگی دانشجویی تو شهر غریب خوب شدن دست پخته و این مسال در زندگی آینده تون می تونه تاثیر خوبی داشته باشه و همسرتون همه جا با افتخار بگه: "امیر" دستپختش عالیه! شازده هم دانشجوی شهرستان بود و آشپزیش عالیه. هرچند الان زیاد فرصتش رو نداره!
قندک بانو:
راستی چرا برنامه غذایی تون عکس نداره[خوشمزه]
موسیقیدان:
این استادتون به خودش شک داشته ها !! اون ماکرونیا که با دندون امتحانش کردیم ، بعدش اگه نپخته بود دوباره باید بندازیمش تو ظرف ؟! با نون لواش ته دیگ درست می کردین دندون نمی افتاد اون وقت ؟!! شدیدا منتظر برنامه ی بعدی هستیم ... [نیشخند]
بهـــار :
خیلی پست بامزه ای بود... خیلی[خنده]
اسکارلت اوهارا :
متشکرم ! من با گوشت چرخی درست میکنم ولیه یه ذره سویا هم خوش طعمش میکنه بعدم توش قارچ هم میریزم[نیشخند]
حسین :
این طریقه درست کردن ماکارونی بود یا غنی سازی اورانیوم؟؟؟؟ [نیشخند]
عماد :
سلام. میگم احیانا شما مطمئنی که یه بسته ماکارونی شکل دار واسه 3 نفره!!!!! آخه ما اینجا 2 بسته اش رو 3 نفره میخوریم[خنثی] درضمن چرا مواد رو وقتی داریم ماکارونی میریزیم توی قابلمه، بصورت لایه لایه نریزیم تو ماکارونی؟؟؟ اینجوری طعم مواد و ادویه جات به خورد ماکارونی میره! بهتر نیست؟؟!! درکل خوب بود[چشمک]
یاشل.ماجراهای خواستگاری :
خوندم جالب بود.ولی قسمت تهیه مواد که از خود ماکارونی مهتره رو نگفته بودی.و اینکه من اعتقاد دارم موادو همون اول اضافه کنی تا خوب دم بکشه وگرنه بعد مثل خام میمونه.بعدم ماکارونی بعد از 20 دقیقه دم میکشه نیازی به 45 دقیقه نیست ولی بقیه موارد کاملا با نکته سنجی و حرفه ای بود.معلومه آشپز ماهری شدی
اجاق دلتون گرم.چراغ وبلاگ تون روشن.⚘⚘⚘😊
باریکلا به سرآشپز تروتمیز👏🏿👏🏿⚘⚘⚘👏🏿👏🏿👏🏿
مرسی از صبیره جون بابت نظر قشنگش😍❤😍🤗